2 Comments

 1. Hallo Jos,

  We hebben elkaar ontmoet in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week. Ik was er met mijn zoon, jij met Heidi. Jij vertelde dat de combinatie KUNST>TECHNIEK jouw werkterrein is. Zojuist heb ik ook je website bekeken. Heel interessant.
  Laat ik nou toevallig na mijn pensionering ook de kinetische kant op zijn gegaan, maar dan met windenergie: je weet wel, dingen die bewegen op de wind. Ik kan nog niets laten zien, want het is alleen nog in de studiefase. Ook verdiep ik me momenteel in elektrotechnische aandrijving, maar ik heb geen enkele achtergrond in techniek. Voor mij is het meer een zinvolle tijdsbesteding dan ambitie, daarvoor is het wat te laat (ik ben 70).
  Ik zou jou heel graag eens bezoeken in je atelier. Kijken hoe jij het hebt aangepakt en je vorderingen daarin. En herinneringen ophalen natuurlijk (ik zie je nog Stevie Wonder op trompet spelen).
  Wie weet tot ziens. Groeten aan Heidi.

  Kees Henselmans (ex van Petra Spuijbroek).

  Geliked door 1 persoon

  Beantwoorden

  1. Hallo Kees, heel leuk om van je te horen. We kunnen binnenkort zeker een bezoek in mijn atelier afspreken. Als ik je een eind op weg zou kunnen helpen met wat technische adviezen dan doe ik dat graag. Stuur maar even een email ( josscholtes@gmail.com ) dan kunnen we een datum vastleggen. Ik hoor graag van je.
   hartelijke groet, ook van Heidi

   Like

   Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s